Wie is

Ria Deen

En haar passie

Zo veel om aan te denken in zo weinig tijd. Dat is waar Ria in actie komt.

Ria (1956) heeft haar strepen in het styling vak breed verdiend. Na een glansrijke carrière in de modewereld, waarvan 8 jaar bij Pauw Amsterdam, besloot zij om zich te focussen op haar allereerste passie: Stylen en of decoreren van interieurs. 

De studie aan de Vogue Academie in Amsterdam als Interieur Stylist heeft zij in 2010 afgerond. Sindsdien is menig interieur verrijkt met haar visie om ruimtes sfeervol te verfraaien met behoud van de oorspronkelijke stijl van het huis. 

Klanten die met haar gewerkt hebben vinden haar creatief, stijlvol, eerlijk, oprecht, meedenkend en geïnteresseerd, met een goed kleurgevoel en een eigen stijl. 

Ria werkt met u om uw huis om te toveren tot uw droomhuis.

Klassiek

Residence

Landelijk

Bohemien

Aan de gracht

Reacties van Klanten

“Vakantiehuis omgetoverd tot onze ware dagdroom”

 

“Ik ben toch zo blij met de visie van Ria bij de inrichting van ons vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Per ruimte heeft ze het omgetoverd tot onze ware dagdroom. Hier komen we graag met het gezin en hopen dit nog lang te doen. Dank je Ria voor je uitstekende styling en decoratie adviezen.”

 

Dave uit Heemstede

“Serre in een mum van tijd sfeervol aangekleed”

 

“Zelf weet ik niets van kleuren af en zat met mijn handen in het haar voor onze nieuwe gerenoveerde serre. Gelukkig kreeg ik via via de tip om Ria naar de serre te laten kijken. Zij heeft het in een mum van tijd sfeervol aangekleed. Het fijne is dat ze rekening houdt met de natuurlijke charme van het huis. Ze heeft iets nieuws weten te vertalen naar iets dat er al jaren is omdat ze zich goed inleeft. Nu voelt de serre heel vertrouwd en eigen. Zeker de investering waard!”

 

Lisa uit Noordwijk

“Mijn makelaar was zeer tevreden”

 

“Ria heeft mijn huis verkoop klaar gemaakt en in uitstekende staat aangeleverd. Mijn makelaar was tevens zeer tevreden en werkt sindsdien standaard met haar. Ik raad het iedereen aan.”

 

Monique uit Haarlem
.

Neem vrijblijvend